Wat vinden anderen…

Je hebt me echt vooruit geholpen met mijn burn-out klachten. Gelukkig zat ik nog in een vroeg stadium, maar je inzichten werken echt verhelderend. Ik kom snel weer bij je voor een nieuw gesprek, om terug val te voorkomen. Bedankt voor je hulp in ieder geval.

Jessy

P&O assistente, Amsterdam

Ik heb veel aan je gehad, je heb mijn ogen geopend. Je hebt me geholpen met dat laatste zetje wat ik nodig had om de knoop door te hakken. Ik weet nu welke richting ik op kan en ik durf het ook aan. Je bent altijd heel geduldig geweest en je rustige manier van praten en aanpak heeft mij heel veel geholpen.

Hans

Zaandam

Bedankt voor de rust en ruimte die je mij hebt gegeven om mijn verhaal te kunnen vertellen. De praktische oplossingen hebben mij weer vooruit geholpen.

Matthijs

Logistic Manager, Zaanstad

Dankjewel voor de inzichten. Ik zat mezelf al een tijdje behoorlijk in de weg. En ik had al van alles geprobeerd, totdat ik bij jou terecht kwam. Ik voel me weer opgelucht en weet nu waar ik op moet letten, wat mijn grenzen zijn.

Carola

Verzuim medewerker

Ik ben erg blij met de sessies. De tools hebben goed uitgepakt. Door mijn functie en omgeving heb ik mijn kwetsbare kant onderdrukt. Ik heb nu geleerd hoe ik hiermee kan omgaan. Dankjewel,

Esther

Zorgverlener, Zaandam